Sunday, December 19, 2010

N Y A R I S - N Y A R I S

C K I T   J E R   L A G I

First time td aQ blja bwk kete..nsib baek tak langgar pokok,lau tak dah jahanam dah kete org..hahhhaaaa...kecut perut aQ...huhu..smpaikan tuan pnyer kete pon berlari jgak ikot kete ni, tkot jdik pape Huhu...lau aQ tak brek td....hmm,pham-pham jela...tp bile pkir blik,kelako pon ad,senyap kaku mber aQ yg duk sblh aQ tu..snyp tak terkata,mau tercabut nyawa dye td.huhu [ijah,sory erkk..kesilapan teknikal jer td tu] hehhe..kompem tuan pnyer kete tak beri dh aQ bwk..[fobia dah aQ nk bwk kete]", cedey-cedey..hukhuk

Friday, December 17, 2010

H A N G O U T


C O M E Y  T A K
[Agak-agak teddy ke aku? hahhaa...]


likes teddy bears...!!muaahhhh2x
jalan-jalan cari pasai..terpakse kuar walaupon poket ngah kering giler ni..g tuko adapter lappy [rosak suda]..lau tak tuko,jawabnyer tak idop lorr lappy aku balik pangkor nt..wuuhuuu..dah ciap tukor,g r naek teksi semule..dah naek 2 tetibe bru pasan uncle teksi tak der,haha..dah mcm kete bapak kitowg lak..naek vodo jer..pastu nak g lar ECM,cuci2 mate [al-maklumlah umah xder air,2 terpakse cuci mate kt situ]huwaawaa..uncle 2 pon jadahnyer la xbenti2 teksi tu,mamun ka apa [igt minachi kt umh r tu]sambil jln2 aQ pon bergambar laa..,aQ jer yang over snap nye..coz aQ sowg jer yang gilerkan teddy bear..pantang jumpe,terus nak...huhuu....yg laen xnk snap sudah, peduli ape aQ..nt terkulat-kulat tgk pic aQ..hehe..


snap lagi..


dan lagi...!!


Thursday, December 16, 2010

I'M S O R R Y

B E R S A L A H + S E D I H + S U S A H  A T I

kenapa masih berulang perkara yg sama....aQ xnak ye terjadi,aQ xsangka n xsedar langsung..kalau lah waktu bleh diputarkan semula,aQ xnk dah bende ni terjadi,aQ tol-tol rase bersalah + sedih + susah hati..
aQ lukakan hati dye..aQ mmg xgune langsong,mesti dye marah giler2 ngan aQ,coz wat kat dye camtu,wat dye mnunggu cam tunggul kayu,lau dye bace post ni,aQ cuma nak dye tau..aQ xde niat ckit pon nk wat dye cam2,tak terlintas langsung kt hati aQ ni..n,aQ nak mnx maaf sgt kt dye..aQ tau dye dah byk terluka ngan aQ..

S T U D Y W E E K


 

T E K A N A N    K O T

eeee...ggrrrrrrrrrrrrr........................
byk tol dugaan nak abis sem nih,projek tak ciap lg,final exam dh dekat,mgu dpn je lg..study satu habuk pun x ag.study week pon tak macam study week dah haaa...adoiiiii.......bile mase nak study nih...!!




xmo xmo..huuuuuuuu..aQ men kejap jer..jap g r aQ sambung keje aQ 2..


Ni lah tangan yang dah lame teringin nak numbuk pp aQ nih..tp,x kesampaian niatnye tu,orang kate niat ja'at ni slalu x dimakbulkan..hekhek..betol ke??pndai2 jer aQ ni..hahhhaaaa...dye nih sbnarnye geram kat pp aQ, tu wat-wat nk numbuk aQ..>,<  p/s ;nk kne numbuk lorr..kje tak wat..haha.

Tuesday, December 14, 2010

S H O T



B E N G A N G + G E R A M + P E N A T

Hangin tak korang bile dh g kolej tp kelas xder.dah la semata-mata 1kelas je hari ni,pnt aku g jer..dah la jenis tak bgtahu dak kls aku,jenuh r nk tunggu,dak kls laen plak senyap je xnak lansung gthu,nseb bek gak la ad makhluk allah yg bek hati nk bgthu [wlaupon dye xamik kls tuh] xyah la aku ssh2 nk g kolej,2jam lbih aku tercongok kt sne dh macam owg vodo je..mek sblh ni pon satu gak,jeling2..aku kekoh kang bru twu ~ gggrrr
dah tgu berjam2 kt situ, kitorg snap pic r dlu..haha..pe ag an [tu r kje kitorg]




muke seposen ~ terkejut bile twu xder kelas





Monday, December 13, 2010

K E G I L A A N


comey x aQ...haha..
S E N G A L "time" in Multimedia class

I'm easy to get along with everybody.i luv my family mOre than everything..

I’m a complicated girL,not as simple as u might think.. happy with my fren now..like teddy bear n purple color

entertaining people  and making people laugh.. I laugh about anything..

I'm usually a happy persOn..laugh & laugh everyday,everytime..u can never tell when I’m sad or depressed,

because I hide behind my smiLe knOwing people would never take me seriously if
I acted sad..falling in love..?? ofkoz laa... bersyukur dgn pe yg ada skarang..alhamdulillah..
don't judge me if u don't know me yet..,if  you been reading me for any lenght of time 
at all u Know that I’m dealing with a crazier than crazy




K E S E N G A L A N

Sengal blake sume arini..mentang-mentang lah bukan time formal kuliah, [kelaz ganti jer] sume wat perangai pelik yg sememangnya pelik [hu2..pe lah yg aku ngarutkan nih] but,mmg men je lbih,padahal projek xciap lg,[dah la otw nk kne present + fnal exam ag]bolok r,lecture lak sengeh je bile tengok perangai sorg2 yang selok gilerr bergambo td,aQ ase ni bukan kelas multimedia dh ni,dah mcm kelas photografer jer dh...dh macam salah course je..huuhu..naseb bek lar dah nak msuk sem4 [tggl 2sem ag],
lau x,resign dh sorg2,[bab tukar course]hahhaaaa...

p/s: happy kelas td ,hanya berlapan jer [yg giler2] tanpa org laen..huuhu [aQ/CILA/WAWA/PA'AN/AZMIL/NAIM/IEJAH and TIERA]
,

Saturday, December 11, 2010

saat bhagia terasa bile tenet kt umh sewa aQ dh aktif balik.huhu..yahoooo...boley la on9 tanpa henti2..haha..

Tuesday, December 7, 2010


endless love
i'm so happy with him..
love u erat-erat

S T U D Y VS P L A Y I N G

Dua minggu lagi dh nak final exam,huhu...cpt btol mase berlalu,aQ rase cam baru je ag masuk sem ni,sedo2 dh nk abis,for final exam ni satu bende pon aQ tak prepare ag,adoii..bdk2 letrik lak esok start exam,termasuklah [b] aQ..do the best k,..

family aQ,yg tiap2 masa di rindui...dh lame aku xblik kg..uhuhu

Sunday, December 5, 2010

mlm ni aQ sorang2 lah kat rumah,sume da blik kg,tggl aQ ngn cila jelar yg x blik,cila lak dh kuar...bese r duk jauh dr family ni..xleh r nk balik selalu.tawu tak,[di malam yg sepi dengan angin sepoi2 xreti base + hujan yg x benti2 nih]...tiba-tiba..pangggggggg[tutup pintu] terus aQ blah g tdo umah mber..hahaha..seram giler duk sorg kt umah,umah lak ad [ehemm2] errrrgg...

Tuesday, November 30, 2010

\
crazy gurl
tiga budak gedik..haha..tiap mase nk begambo..pecah dh kamera 2..:)








miera,wawa,hani,nick,ila
tierah

everlasting friend
haaa...kalau korg nk taw,ni la "orang kampung"
yg tengah2 2 la ketuanya,dye paling tua la dr kitorg sume..sblh kiri ngan knan 2 pengapit dye,gedik smacam lak 2,selak b'gmbo..hhahaa...nk2 yg sblh knan 2,hehe..jgn mrh..[just kid
ding]
wawa,ejah,ifah,ima,hani,rohani,ila


sehijau warna daun...hahaa




Kenapa penipuan selalu terjadi pada diri kita?

Nk dikatakan tiap-tiap hari ad je penipuan.perlu ke menipu, utk ap? utk menjaga hati pasangan @ nk tarik perhatian kwn2? sedangkan bile kita menipu,kita sedang reka satu masalah wt diri kita,knnnnn.. nk2 lak yg menipu 2 xpndai menipu [memperbodohkan diri depan mber2] hahaaaa.....tp sesetengah psangan berpendapat,kadang2 ngan penipuan tu boleh selesaikan masalah.betul keee...?
i don't think so...coz,e2 bkn selesaikan masalah,tapi menambah masalah yg ad..huhu..
nasihat aQ wt org2 yg suke menipu n yg xpndai mnipu 2,bwk2 la betobat [tggl2kn la amalan x elok 2] jujur lah lam idop korang, korang xkn rugi pape pon lau x mnipu ('____')

Monday, November 29, 2010

budak perasan


sblom msuk kelaz


atas tangga library pon jd..huhu


lepak kt benteng


time lapo............


peaCE no war...hahha..kesumbatan dlm kelaz BI




Sunday, November 28, 2010

Arini pagi-pagi aQ dah bagun..tp nak kate pagi tu xder la pagi sangat,lam kol10 gak aku bangun..haha..teruja rase bila bangun pagi ujung mggu cmni..ciap teros g mndi lg [sbbnye nk g kdai beli barang2 nk masak untuk makan pagi + tengah ari nt] lau tidak jgn harap la aQ nk bgun pagi2 ni,xkuasa aku...tdow lagi best..huhu...menu special nye nasi lemak sambal tumis ikan bilis + telor goreng [peeerrrrrgghhhh.........mablessssss]haha..koya je kan aQ ni..2nd time aQ masak nasi lemak [boley tahan laaa....]huhuu...
 kelas visual basic


hangout with my frenz, sambil mencuci mata..


jalan2 at mall


tunggu dan terus menunggu.... bas nak g kolej



sempat lagi snap gmbo sblom masok exam..huhu

1ST TIME

Assalamualaikum ,hye....kt sini aQ nk cite serba ckit tntang perjalanan id0p aQ..nme panuh [mahani bt azmi] kwn2 pggil aQ [HANI]  dilahirkan & tinggal di Pulau Pangkor,Perak.hani dibesarkan dalam keluarga yg sederhana,anak ke-3 daripada 7org adik beradik, abah hanya bekerja sebagai seorang nelayan, disebabkan kesederhanaan hidup , aQ terpaksa berdikari dengan bekerja sewaktu berusia 10taon [darjah 4] sedangkan di usia ni, budak sebaya aQ hanya seronok bermain, segala penat & lelah terpaksa aQ  pendamkan sejak aQ mula keje sampailah umo aQ 17taon. tp skunk ni aQ dh benti keje n sambung study kat kuantan.



hangout n berbuke pose ngan kawan2 kt benteng mase bln pose ta0n 2009,wktu ni bru beberapa bln je stdy kt kuantan nih.



pendaftaran pertama kat psdc college,ditemani mak,abah n kakngah..demi aku,mak aku sggup mghantar aku dari perak sampai kt kuantan ni dgn perjalanan slama 8jam lebih [naik bas je] maklum lah abh xde kete.