Sunday, December 19, 2010

N Y A R I S - N Y A R I S

C K I T   J E R   L A G I

First time td aQ blja bwk kete..nsib baek tak langgar pokok,lau tak dah jahanam dah kete org..hahhhaaaa...kecut perut aQ...huhu..smpaikan tuan pnyer kete pon berlari jgak ikot kete ni, tkot jdik pape Huhu...lau aQ tak brek td....hmm,pham-pham jela...tp bile pkir blik,kelako pon ad,senyap kaku mber aQ yg duk sblh aQ tu..snyp tak terkata,mau tercabut nyawa dye td.huhu [ijah,sory erkk..kesilapan teknikal jer td tu] hehhe..kompem tuan pnyer kete tak beri dh aQ bwk..[fobia dah aQ nk bwk kete]", cedey-cedey..hukhuk

Friday, December 17, 2010

H A N G O U T


C O M E Y  T A K
[Agak-agak teddy ke aku? hahhaa...]


likes teddy bears...!!muaahhhh2x
jalan-jalan cari pasai..terpakse kuar walaupon poket ngah kering giler ni..g tuko adapter lappy [rosak suda]..lau tak tuko,jawabnyer tak idop lorr lappy aku balik pangkor nt..wuuhuuu..dah ciap tukor,g r naek teksi semule..dah naek 2 tetibe bru pasan uncle teksi tak der,haha..dah mcm kete bapak kitowg lak..naek vodo jer..pastu nak g lar ECM,cuci2 mate [al-maklumlah umah xder air,2 terpakse cuci mate kt situ]huwaawaa..uncle 2 pon jadahnyer la xbenti2 teksi tu,mamun ka apa [igt minachi kt umh r tu]sambil jln2 aQ pon bergambar laa..,aQ jer yang over snap nye..coz aQ sowg jer yang gilerkan teddy bear..pantang jumpe,terus nak...huhuu....yg laen xnk snap sudah, peduli ape aQ..nt terkulat-kulat tgk pic aQ..hehe..


snap lagi..


dan lagi...!!


Thursday, December 16, 2010

I'M S O R R Y

B E R S A L A H + S E D I H + S U S A H  A T I

kenapa masih berulang perkara yg sama....aQ xnak ye terjadi,aQ xsangka n xsedar langsung..kalau lah waktu bleh diputarkan semula,aQ xnk dah bende ni terjadi,aQ tol-tol rase bersalah + sedih + susah hati..
aQ lukakan hati dye..aQ mmg xgune langsong,mesti dye marah giler2 ngan aQ,coz wat kat dye camtu,wat dye mnunggu cam tunggul kayu,lau dye bace post ni,aQ cuma nak dye tau..aQ xde niat ckit pon nk wat dye cam2,tak terlintas langsung kt hati aQ ni..n,aQ nak mnx maaf sgt kt dye..aQ tau dye dah byk terluka ngan aQ..

S T U D Y W E E K


 

T E K A N A N    K O T

eeee...ggrrrrrrrrrrrrr........................
byk tol dugaan nak abis sem nih,projek tak ciap lg,final exam dh dekat,mgu dpn je lg..study satu habuk pun x ag.study week pon tak macam study week dah haaa...adoiiiii.......bile mase nak study nih...!!




xmo xmo..huuuuuuuu..aQ men kejap jer..jap g r aQ sambung keje aQ 2..


Ni lah tangan yang dah lame teringin nak numbuk pp aQ nih..tp,x kesampaian niatnye tu,orang kate niat ja'at ni slalu x dimakbulkan..hekhek..betol ke??pndai2 jer aQ ni..hahhhaaaa...dye nih sbnarnye geram kat pp aQ, tu wat-wat nk numbuk aQ..>,<  p/s ;nk kne numbuk lorr..kje tak wat..haha.

Tuesday, December 14, 2010

S H O T



B E N G A N G + G E R A M + P E N A T

Hangin tak korang bile dh g kolej tp kelas xder.dah la semata-mata 1kelas je hari ni,pnt aku g jer..dah la jenis tak bgtahu dak kls aku,jenuh r nk tunggu,dak kls laen plak senyap je xnak lansung gthu,nseb bek gak la ad makhluk allah yg bek hati nk bgthu [wlaupon dye xamik kls tuh] xyah la aku ssh2 nk g kolej,2jam lbih aku tercongok kt sne dh macam owg vodo je..mek sblh ni pon satu gak,jeling2..aku kekoh kang bru twu ~ gggrrr
dah tgu berjam2 kt situ, kitorg snap pic r dlu..haha..pe ag an [tu r kje kitorg]




muke seposen ~ terkejut bile twu xder kelas





Monday, December 13, 2010

K E G I L A A N


comey x aQ...haha..
S E N G A L "time" in Multimedia class

I'm easy to get along with everybody.i luv my family mOre than everything..

I’m a complicated girL,not as simple as u might think.. happy with my fren now..like teddy bear n purple color

entertaining people  and making people laugh.. I laugh about anything..

I'm usually a happy persOn..laugh & laugh everyday,everytime..u can never tell when I’m sad or depressed,

because I hide behind my smiLe knOwing people would never take me seriously if
I acted sad..falling in love..?? ofkoz laa... bersyukur dgn pe yg ada skarang..alhamdulillah..
don't judge me if u don't know me yet..,if  you been reading me for any lenght of time 
at all u Know that I’m dealing with a crazier than crazy




K E S E N G A L A N

Sengal blake sume arini..mentang-mentang lah bukan time formal kuliah, [kelaz ganti jer] sume wat perangai pelik yg sememangnya pelik [hu2..pe lah yg aku ngarutkan nih] but,mmg men je lbih,padahal projek xciap lg,[dah la otw nk kne present + fnal exam ag]bolok r,lecture lak sengeh je bile tengok perangai sorg2 yang selok gilerr bergambo td,aQ ase ni bukan kelas multimedia dh ni,dah mcm kelas photografer jer dh...dh macam salah course je..huuhu..naseb bek lar dah nak msuk sem4 [tggl 2sem ag],
lau x,resign dh sorg2,[bab tukar course]hahhaaaa...

p/s: happy kelas td ,hanya berlapan jer [yg giler2] tanpa org laen..huuhu [aQ/CILA/WAWA/PA'AN/AZMIL/NAIM/IEJAH and TIERA]
,

Saturday, December 11, 2010

saat bhagia terasa bile tenet kt umh sewa aQ dh aktif balik.huhu..yahoooo...boley la on9 tanpa henti2..haha..

Tuesday, December 7, 2010


endless love
i'm so happy with him..
love u erat-erat

S T U D Y VS P L A Y I N G

Dua minggu lagi dh nak final exam,huhu...cpt btol mase berlalu,aQ rase cam baru je ag masuk sem ni,sedo2 dh nk abis,for final exam ni satu bende pon aQ tak prepare ag,adoii..bdk2 letrik lak esok start exam,termasuklah [b] aQ..do the best k,..

family aQ,yg tiap2 masa di rindui...dh lame aku xblik kg..uhuhu

Sunday, December 5, 2010

mlm ni aQ sorang2 lah kat rumah,sume da blik kg,tggl aQ ngn cila jelar yg x blik,cila lak dh kuar...bese r duk jauh dr family ni..xleh r nk balik selalu.tawu tak,[di malam yg sepi dengan angin sepoi2 xreti base + hujan yg x benti2 nih]...tiba-tiba..pangggggggg[tutup pintu] terus aQ blah g tdo umah mber..hahaha..seram giler duk sorg kt umah,umah lak ad [ehemm2] errrrgg...