Saturday, April 16, 2011

MY LIFE_BOLOK !!

all time busyyyyyyyyyyyyy....busy ngan kelas! assignment! lepak! over9! shopping! n macam2 lah.xde mase nk update blog ni uhh...sungguh berat ujian smester ni,huhu...tggl satu lg tugasan yg nk disiapkan mggu ni [Multimedia] .minggu lepas aku dah siapkan tugasan WebProgramming,memang aku minat GILER! GILER! GILER! design website ni..tp xde lah cantik mane website yang aku buat tuh.kire ok lah student baru blajar cam aku ni design [aku puas ati sangat-sangat ngan hasilnya] ^_^ >juummm lihat hasilnye...


about PERAK


lokasi-lokasi menarik di PERAK


dialah WEBMASTER !!


you make me smileeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ^,^


You're better then the best
I'm lucky just to linger in your light
Cooler than the flip side
Of my pillow, that's right


Completely unaware
Nothing can compare to where
You send me, lets me know that it's okay
Yeah, it's okay
And the moments where my good times start to fade

p/s
You make me smile like the sun, fall out of bed
Sing like bird, dizzy in my head
Spin like a record, crazy on a Sunday night

You make me dance like a fool, forget how to breathe
Shine like gold, buzz like a bee
Just the thought of you can drive me wild
Oh, you make me smile

Even when you're gone,
Somehow you come along just like
A flower pokin' through the sidewalk crack
And just like that
You steal away the rain, and just like that

* p/s *

Don't know how I lived without you
'Cause every time that I get around you
I see the best of me inside your eyes

You make me smile

You make me dance like a fool, forget how to breathe
Shine like gold, buzz like a bee
Just the thought of you can drive me wild


You make me smile like the sun, fall out of bed
Sing like bird, dizzy in my head
Spin like a record, crazy on a Sunday night


You make me dance like a fool, forget how to breathe
Shine like gold, buzz like a bee
Just the thought of you can drive me wild
Oh, you make me smile
(Oh, you make me smile)

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Tuesday, March 1, 2011

JELAJAH ABPBH





27 februari 2011

Pic at KP,mase jelajah ABPBH ari ahad kemarin,ad Along n Angah cham,Didie alias,  Fafau,Zizan,Black,MUH,Faizal tahir ,Bunkface ,Alyah n Fizz Fairuz..hensome siott..haha... sbnrnye g sane nk tgak Shaheizy Sam,tp dye dh blik awl dh ngn Lisa..xde rezki nk tgok dye.. uhuhu..tak rancang pon nk g ari2,yela,bukan ad transport pon nk g,nk2 plak tggl berdua ngn k.long je mggu lps,yg laen sume blik kg,ptg 2 tetibe jiran sblh umh ajak g skali ngn diorg,gune moto diorg 2 lah..haha,aku plak bwk..dh la xde lesen,mmg sje cri nahas,huhu..pic ni tak sempat nk upload kemarin,[malas] ",




HARI YANG MENYAKITKAN







Hari ni g kolej macam bese...lps kls pertama,time makan td aku rase sakit ati je..hmm...sakit ati tentang sesuatu,tp aku xnk la citer kt sni sbb ape..terlalu pribadi plak.hilang mood ceria aku,bb aku SAKIT ATI sangat2..Gggrrrr...lantak kau lah,aku dh xnk kisah ape2 pon sal kau time kau kt sne.jgn tnyer r sal ape aku wt bodo je!



Sunday, February 27, 2011

KEBOSANAN !!!!!!!!!!!



Aarrrrrgggghhhhhhh...nape bosan sgt duk umh mggu ni...adoiiiii...da la tak dapat jmpe si dye,housemate plak ramai yang balik...aku dh penat on9,tido,makan,tengok tv....tension...!! tggal aku berdua je kat umah ni...cuti panjang lmbat lg...aku nak blik umah jugakkkk... :(

Thursday, February 24, 2011


GADIS INI -------->> ANAK ABAH
~ huahuahuahua  :p~


BILA KELAS START LEWAT

Bengang menunggu kelas hampir 2jam..tak dimaklumkan jadual kelas anjak ckit,dh macam orang giler kt c2..penat menunggu sampai xder mood nk belajar dlm kelas tu,assigment pon tak wt coz aku dh blur...hati aku bukan kt kelas dh! tp kt umah...huuuu:(




i ngan minah joren...! b4 kls..


kesumbatan yang melanda




PHOTOSHOP


create in photoshop 
ni lah hasilnye...latihan dlm grafik komputer,
bukan senang nk wt befday card gune photoshop ni....banyak betoi step,pening pale nk ingat step dye..huhu


Tuesday, February 22, 2011

Monday, February 21, 2011

YAHO0oo

Arini time table kls da tukar,kelas aku se je rini,2 pon pagi je...smpai 10.30..best giler dapat blik awal leh on9,updte blog  n sambong tidow..haha..2 pon naseb la miera serizawa 2 ader,dpt la blik awl ngan dye.. :)



MENU FOR LUNCH



GULAI TELUR




MASAK LEMAK TAUGEH


26 februari 2011ni la menu lunch semalam..aku masak sendiri taw,walaupun aku ni tak pandai mane la dalam bab masak memasak ni,tapi alhamdulillah la,ade la jugak rupe n rase makanan tu..huhu..
bile lagi an aku nk praktikkan ape yang aku da tawu,lau nk tggu blik kg bru aku nk belaja n praktikkan,mmg xde la,jgn harap lah..huhu,nk2 plak masakan mak sgt2 lah delicious..haha..
p/s :buat korang dak umh
               ---> lorong seri setali 45,
Jalan haji ahmad,
25350 kuantan,
sori lah yerk korang lau ad terkurang rase or terlebih sedap rase,hehe....


Friday, February 18, 2011

P I C N I C













S E P E T A N G     B E R S A M A

saat paling indah bersama korang..akan tetap segar di ingatan.
sume ni berlaku tak dirancang pon...mira datang umh,pastu g bli barang nk masak utk tgh hari 2,tetibe je aku leh terpkir nk ajak mira g picnic at pantai balok 2,sumbat dh ase duk umh x g kua g mne2.. last minute bru tepon bdak2 kelas ajak g sne,bdk2 ni plak ad duk balok,jd,sng lah citenye...sampai mkn dlu,pas2 men2 pntai,bergambar,tak puas aku ase lau da ade kt pntai 2 tp cume men air je,aku pon terus mandi,bju sume tak bawak,blik 2 basah kuyup la aku nek moto..huhu..sejuk giler...


Monday, February 14, 2011


 S A Y A N G   K A M O O 


WATCHING MOVIE

watching movie with my frenz..wawa,naim,ijah,cila,amir n apih,korg tao ta,best sgt kuar n lepak2 ngn korg..!


Shaolin yg aku tengok ni mmg best gile..yelah,nk2 plax cite movie yg aku minat kn...and smangat diorg 2 yg paling aQ suke :)
                                                        

seram dgn hntu2 dye yg muncul ngn tetibe tuh,but ending dye x bpe mnarik bg aQ..
xbest! rugi pulak ase..huguhugu


Friday, January 28, 2011

A L L H A M D U L I L L A H

dah lame aku x update blog aku nih...semester break pon sebok,nk update slalu pon xde mase..da blik ni la aku ada peluang ckit nk kongsi citer ngan korang sume..huhu~arini register semester ke 4 n then i check my result at my PA[pensyarah akademik],I'm very grateful with the decision of the last semester for having increse hope this semester will be more improved than before this because I want the dean. but I am very grateful for this achievement.

Saturday, January 8, 2011

I S L A N D' G I R L








my best frenz



W A T E R   F R O N T
L U M U T

PENTINGKAN DIRI SENDIRI?

Ape reaksi korg bile bace tajuk ni?mesti korg dh pikir tentang negatif kan [sape la yg pentingkan diri tu kn],kat cni bkn aQ nk kongsi yg negatif,mcm yg korg slalu dengan n alami [kwn pentingkan diri or sesiapa laa…] tp aQ nk kongsi tntg pekara yg terjadi dlm kehidupan seorang hamba allah yg betol2 rapat ngn aQ,aQ harap coretan ni dapatlah dijadikan teladan tok semua sbb kengkadang pentingkn dri perlu dalam sesuatu perkara.
~Dye sorg gadis yg simple,cantik & bijak..lps spm dye nk smbg bljr sme mcm aQ,nk kejar cite2,nk amik bidang yg dye minati,tapi dye lupekan hasrat dye 2 sbb memikirkan bf yg x izinkan dye sambung study 2,disebabkan sygkan perhubungan 2,dye korbankan masa depan dye...pelbagai halangan dan rintangan dye lalui, dari keluarga yg xbape nk restui hbungan 2,lastly diorg berpisah jgk.kesal x smbung stdy dlu n pk dh terlmbt untuk dye stdy lg.

pengajarannye : pentingkan lah diri korg dlu,berpikirlah untuk mse depan korg,sbb bf/ kekasih tak semestinya akan menjadi milik kita,ape2 pon boleh terjd dlm sesuatu perhubungan.