Friday, January 28, 2011

A L L H A M D U L I L L A H

dah lame aku x update blog aku nih...semester break pon sebok,nk update slalu pon xde mase..da blik ni la aku ada peluang ckit nk kongsi citer ngan korang sume..huhu~arini register semester ke 4 n then i check my result at my PA[pensyarah akademik],I'm very grateful with the decision of the last semester for having increse hope this semester will be more improved than before this because I want the dean. but I am very grateful for this achievement.

Saturday, January 8, 2011

I S L A N D' G I R L








my best frenz



W A T E R   F R O N T
L U M U T

PENTINGKAN DIRI SENDIRI?

Ape reaksi korg bile bace tajuk ni?mesti korg dh pikir tentang negatif kan [sape la yg pentingkan diri tu kn],kat cni bkn aQ nk kongsi yg negatif,mcm yg korg slalu dengan n alami [kwn pentingkan diri or sesiapa laa…] tp aQ nk kongsi tntg pekara yg terjadi dlm kehidupan seorang hamba allah yg betol2 rapat ngn aQ,aQ harap coretan ni dapatlah dijadikan teladan tok semua sbb kengkadang pentingkn dri perlu dalam sesuatu perkara.
~Dye sorg gadis yg simple,cantik & bijak..lps spm dye nk smbg bljr sme mcm aQ,nk kejar cite2,nk amik bidang yg dye minati,tapi dye lupekan hasrat dye 2 sbb memikirkan bf yg x izinkan dye sambung study 2,disebabkan sygkan perhubungan 2,dye korbankan masa depan dye...pelbagai halangan dan rintangan dye lalui, dari keluarga yg xbape nk restui hbungan 2,lastly diorg berpisah jgk.kesal x smbung stdy dlu n pk dh terlmbt untuk dye stdy lg.

pengajarannye : pentingkan lah diri korg dlu,berpikirlah untuk mse depan korg,sbb bf/ kekasih tak semestinya akan menjadi milik kita,ape2 pon boleh terjd dlm sesuatu perhubungan.