Sunday, February 27, 2011

KEBOSANAN !!!!!!!!!!!



Aarrrrrgggghhhhhhh...nape bosan sgt duk umh mggu ni...adoiiiii...da la tak dapat jmpe si dye,housemate plak ramai yang balik...aku dh penat on9,tido,makan,tengok tv....tension...!! tggal aku berdua je kat umah ni...cuti panjang lmbat lg...aku nak blik umah jugakkkk... :(

Thursday, February 24, 2011


GADIS INI -------->> ANAK ABAH
~ huahuahuahua  :p~


BILA KELAS START LEWAT

Bengang menunggu kelas hampir 2jam..tak dimaklumkan jadual kelas anjak ckit,dh macam orang giler kt c2..penat menunggu sampai xder mood nk belajar dlm kelas tu,assigment pon tak wt coz aku dh blur...hati aku bukan kt kelas dh! tp kt umah...huuuu:(




i ngan minah joren...! b4 kls..


kesumbatan yang melanda




PHOTOSHOP


create in photoshop 
ni lah hasilnye...latihan dlm grafik komputer,
bukan senang nk wt befday card gune photoshop ni....banyak betoi step,pening pale nk ingat step dye..huhu


Tuesday, February 22, 2011

Monday, February 21, 2011

YAHO0oo

Arini time table kls da tukar,kelas aku se je rini,2 pon pagi je...smpai 10.30..best giler dapat blik awal leh on9,updte blog  n sambong tidow..haha..2 pon naseb la miera serizawa 2 ader,dpt la blik awl ngan dye.. :)



MENU FOR LUNCH



GULAI TELUR




MASAK LEMAK TAUGEH


26 februari 2011ni la menu lunch semalam..aku masak sendiri taw,walaupun aku ni tak pandai mane la dalam bab masak memasak ni,tapi alhamdulillah la,ade la jugak rupe n rase makanan tu..huhu..
bile lagi an aku nk praktikkan ape yang aku da tawu,lau nk tggu blik kg bru aku nk belaja n praktikkan,mmg xde la,jgn harap lah..huhu,nk2 plak masakan mak sgt2 lah delicious..haha..
p/s :buat korang dak umh
               ---> lorong seri setali 45,
Jalan haji ahmad,
25350 kuantan,
sori lah yerk korang lau ad terkurang rase or terlebih sedap rase,hehe....


Friday, February 18, 2011

P I C N I C













S E P E T A N G     B E R S A M A

saat paling indah bersama korang..akan tetap segar di ingatan.
sume ni berlaku tak dirancang pon...mira datang umh,pastu g bli barang nk masak utk tgh hari 2,tetibe je aku leh terpkir nk ajak mira g picnic at pantai balok 2,sumbat dh ase duk umh x g kua g mne2.. last minute bru tepon bdak2 kelas ajak g sne,bdk2 ni plak ad duk balok,jd,sng lah citenye...sampai mkn dlu,pas2 men2 pntai,bergambar,tak puas aku ase lau da ade kt pntai 2 tp cume men air je,aku pon terus mandi,bju sume tak bawak,blik 2 basah kuyup la aku nek moto..huhu..sejuk giler...


Monday, February 14, 2011


 S A Y A N G   K A M O O 


WATCHING MOVIE

watching movie with my frenz..wawa,naim,ijah,cila,amir n apih,korg tao ta,best sgt kuar n lepak2 ngn korg..!


Shaolin yg aku tengok ni mmg best gile..yelah,nk2 plax cite movie yg aku minat kn...and smangat diorg 2 yg paling aQ suke :)
                                                        

seram dgn hntu2 dye yg muncul ngn tetibe tuh,but ending dye x bpe mnarik bg aQ..
xbest! rugi pulak ase..huguhugu