Tuesday, March 1, 2011

JELAJAH ABPBH





27 februari 2011

Pic at KP,mase jelajah ABPBH ari ahad kemarin,ad Along n Angah cham,Didie alias,  Fafau,Zizan,Black,MUH,Faizal tahir ,Bunkface ,Alyah n Fizz Fairuz..hensome siott..haha... sbnrnye g sane nk tgak Shaheizy Sam,tp dye dh blik awl dh ngn Lisa..xde rezki nk tgok dye.. uhuhu..tak rancang pon nk g ari2,yela,bukan ad transport pon nk g,nk2 plak tggl berdua ngn k.long je mggu lps,yg laen sume blik kg,ptg 2 tetibe jiran sblh umh ajak g skali ngn diorg,gune moto diorg 2 lah..haha,aku plak bwk..dh la xde lesen,mmg sje cri nahas,huhu..pic ni tak sempat nk upload kemarin,[malas] ",




HARI YANG MENYAKITKAN







Hari ni g kolej macam bese...lps kls pertama,time makan td aku rase sakit ati je..hmm...sakit ati tentang sesuatu,tp aku xnk la citer kt sni sbb ape..terlalu pribadi plak.hilang mood ceria aku,bb aku SAKIT ATI sangat2..Gggrrrr...lantak kau lah,aku dh xnk kisah ape2 pon sal kau time kau kt sne.jgn tnyer r sal ape aku wt bodo je!