Friday, February 18, 2011

P I C N I C













S E P E T A N G     B E R S A M A

saat paling indah bersama korang..akan tetap segar di ingatan.
sume ni berlaku tak dirancang pon...mira datang umh,pastu g bli barang nk masak utk tgh hari 2,tetibe je aku leh terpkir nk ajak mira g picnic at pantai balok 2,sumbat dh ase duk umh x g kua g mne2.. last minute bru tepon bdak2 kelas ajak g sne,bdk2 ni plak ad duk balok,jd,sng lah citenye...sampai mkn dlu,pas2 men2 pntai,bergambar,tak puas aku ase lau da ade kt pntai 2 tp cume men air je,aku pon terus mandi,bju sume tak bawak,blik 2 basah kuyup la aku nek moto..huhu..sejuk giler...


No comments:

Post a Comment