Friday, December 17, 2010

H A N G O U T


C O M E Y  T A K
[Agak-agak teddy ke aku? hahhaa...]


likes teddy bears...!!muaahhhh2x
jalan-jalan cari pasai..terpakse kuar walaupon poket ngah kering giler ni..g tuko adapter lappy [rosak suda]..lau tak tuko,jawabnyer tak idop lorr lappy aku balik pangkor nt..wuuhuuu..dah ciap tukor,g r naek teksi semule..dah naek 2 tetibe bru pasan uncle teksi tak der,haha..dah mcm kete bapak kitowg lak..naek vodo jer..pastu nak g lar ECM,cuci2 mate [al-maklumlah umah xder air,2 terpakse cuci mate kt situ]huwaawaa..uncle 2 pon jadahnyer la xbenti2 teksi tu,mamun ka apa [igt minachi kt umh r tu]sambil jln2 aQ pon bergambar laa..,aQ jer yang over snap nye..coz aQ sowg jer yang gilerkan teddy bear..pantang jumpe,terus nak...huhuu....yg laen xnk snap sudah, peduli ape aQ..nt terkulat-kulat tgk pic aQ..hehe..


snap lagi..


dan lagi...!!


No comments:

Post a Comment