Thursday, December 16, 2010

S T U D Y W E E K


 

T E K A N A N    K O T

eeee...ggrrrrrrrrrrrrr........................
byk tol dugaan nak abis sem nih,projek tak ciap lg,final exam dh dekat,mgu dpn je lg..study satu habuk pun x ag.study week pon tak macam study week dah haaa...adoiiiii.......bile mase nak study nih...!!




xmo xmo..huuuuuuuu..aQ men kejap jer..jap g r aQ sambung keje aQ 2..


Ni lah tangan yang dah lame teringin nak numbuk pp aQ nih..tp,x kesampaian niatnye tu,orang kate niat ja'at ni slalu x dimakbulkan..hekhek..betol ke??pndai2 jer aQ ni..hahhhaaaa...dye nih sbnarnye geram kat pp aQ, tu wat-wat nk numbuk aQ..>,<  p/s ;nk kne numbuk lorr..kje tak wat..haha.

No comments:

Post a Comment